ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Μακρόν: «Οι πρόγονοί του σκότωσαν ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Αλγερία»

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Μακρόν: «Οι πρόγονοί του σκότωσαν ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Αλγερία»

Η Τουρκία θα συζητήσει την αποχώρηση στρατιωτικών της δυνάμεων από την Λιβύη αν άλλες ξένες στρατιωτικές δυνάμεις αποχωρήσουν πρώτα, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση στην Άγκυρα για το διαστημικό πρόγραμμα της Τουρκίας, ο Ερντογάν είπε πως προσωπικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχει αναπτυχθεί στην Λιβύη αποκλειστικά για την εκπαίδευση μονάδων που δηλώνουν πίστη στην διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA), που έχει έδρα στην Τρίπολη. «Το κάνουμε για τους Αφρικανούς αδερφούς μας» είπε.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου στον Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ηγέτης της Γαλλίας κου επιτίθεται διαρκώς. Γιατί το κάνει αυτό σε μένα; Ας δώσει πρώτα λογαριασμό για την Αλγερία. Οι πρόγονοί του σκότωσαν ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Αλγερία. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο για τους δικούς μας προγόνους, δεν έχουμε αίματα στα χέρια μας, όπως εσείς. Εσείς έχετε καταλάβει το Αζερμπαϊτζάν για 30 χρόνια. Σε ποιον ανήκουν αυτά τα εδάφη;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.