ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χ.Ακάρ: «Η δουλειά της Τουρκίας είναι η άμυνα και η ασφάλεια»

Χ.Ακάρ: «Η δουλειά της Τουρκίας είναι η άμυνα και η ασφάλεια»

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η δουλειά της Τουρκίας είναι η άμυνα και η ασφάλεια. Η επιβίωση του κράτους και του έθνους μας».

Ο Τούρκος υπουργός χαρακτηριστικά δήλωσε: «Οι δραστηριότητές μας διεξάγονται σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους, λένε. Ο στρατός σιωπά, ο υπουργός δεν μιλάει. Να αντιταχθούν, να πάρουν θέση, λένε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τα καθήκοντά μας είναι σαφή. Η δουλειά μας είναι στο βόρειο Ιράκ, στη Συρία, τη Λιβύη, την Aνατολική Μεσόγειο… Η δουλειά μας είναι η άμυνα και η ασφάλεια.

Η επιβίωση του κράτους και του έθνους μας. Όταν πρόκειται για εθνικά συμφέροντα, όλοι γίνονται ένα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να το δουν αυτό. Αφήστε τους να μας επικρίνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Οι επιθέσεις εναντίον των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων γίνoνται από όσους δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία της χώρας μας, η οποία έχει επεκτείνει το πεδίο επιρροής και ενδιαφέροντός της και αποτελούν σημείο αναφορά στις διεθνείς σχέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.