ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πολεμικές ιαχές απο Ερντογάν: «Δεν θα περιμένουμε τους τρομοκράτες να έρθουν εδώ – Θα πάμε εκεί να τους συντρίψουμε»

Πολεμικές ιαχές απο Ερντογάν: «Δεν θα περιμένουμε τους τρομοκράτες να έρθουν εδώ – Θα πάμε εκεί να τους συντρίψουμε»

Σε νέες πολεμικές ιαχές κατέφυγε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν κατά των Κούρδων ανταρτών που δρουν στη ν.α. Τουρκία και στο βόρειο Ιράκ. Όπως απείλησε ο Τούρκος πρόεδρος: “Δεν θα αρκεστούμε στο να περιμένουμε τους τρομοκράτες να έρθουν εδώ. Θα πάμε εκεί που βρίσκονται και θα τους συντρίψουμε”,σημείωσε ενώ ταυτόχρονα έκανε παράπονα για την στάση της Δύσης: “Εκτός απο κάποιους λίγους θορύβους δεν ακούσαμε κάτι άλλο, για την εκτέλεση 13 Τούρκων. Που είναι η Δύση;”, αναρωτήθηκε.

Οι δηλώσεις του Ερντογάν, σηματοδοτούν επέκταση των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ.

Η Τουρκία ανακοίνωσε την Κυριακή πως μαχητές του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκότωσαν τους κρατούμενους, στους οποίους περιλαμβάνονταν προσωπικό της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων, την ώρα που τουρκικές δυνάμεις διεξήγαν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της οργάνωσης.

Ο Ερντογάν επανέλαβε εξάλλου τη διαμαρτυρία της Άγκυρας ότι δεν γίνεται αποδέκτης επαρκούς διεθνούς αλληλεγγύης.

«Είτε μιλάτε είτε όχι, εμείς ξέρουμε το καθήκον μας. Δεν θα δώσουμε ευκαιρία στους τρομοκράτες», δήλωσε ο Ερντογάν απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του κόμματός του, του AKP, στην επαρχία της Τραπεζούντας.

«Θα επεκτείνουμε τις επιχειρήσεις μας σε περιοχές όπου εξακολουθούν να υπάρχουν απειλές», πρόσθεσε. «Θα παραμείνουμε στις περιοχές που ασφαλίζουμε για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να εμποδίσουμε να γίνουν και πάλι παρόμοιες επιθέσεις»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/eha_news/status/1361651039242452994

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.