ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αλεξέι Γιερκόβ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

Ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αλεξέι Γιερκόβ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

Η εφημερίδα Hurriyet, αναφέρει σήμερα Τρίτη πως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Αλεξέι Γιερκόβ, τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα, για τις τελευταίες εξελίξεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τον συριακό στρατό για το θάνατο πέντε αμάχων στην επαρχία Ιντλίμπ κατά τη διάρκεια επιδρομής σε νοσοκομείο και για επίθεση σε κατοικημένη περιοχή και χώρο στάθμευσης που φέρεται να είχε ως αποτέλεσμα επτά τραυματίες.

Σύμφωνα με την Hurriyet, ο Γιερκχοβ κλήθηκε στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών και η Άγκυρα του εξέφρασε τις ανησυχίες της για την κατάσταση στην περιοχή ενόψει της αυξημένης συχνότητας των επιθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο ανέφερε ότι πολίτες γίνονται στόχος σε αυτές τις επιθέσεις που απειλούν τη σταθερότητα στη ζώνη αποκλιμάκωσης.

Το υπουργείο και η ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, οι πύραυλοι έπεσαν στο Κιλίς χωρίς να προκαλούνται υλικές φθορές ή θάνατοι, ενώ για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί και η Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Οι πύραυλοι από τη Συρία έπεσαν σε μια μη κατοικημένη περιοχή στο Κιλίς. Οι πολίτες μας δεν τραυματίστηκαν από το συμβάν και δεν υπήρξε ζημιά ή απώλεια” αναφέρει με ανάρτηση στο Twitter το Υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.