ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα Κατεχόμενα ο Φ.Οκτάι – Θα παραστεί στην πρεμιέρα τουρκικής σειράς για την Κύπρο

Στα Κατεχόμενα ο Φ.Οκτάι – Θα παραστεί στην πρεμιέρα τουρκικής σειράς για την Κύπρο

Στα Κατεχόμενα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι προκειμένου να παραστεί στην πρεμιέρα τουρκικής σειράς με τίτλο «Κάποτε στην Κύπρο».

Η σειρά που θα προβληθεί στο κανάλι TRT θα κάνει πρεμιέρα σήμερα και ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας βρίσκεται στην Αμμόχωστο σε επίσκεψη «εργασίας» όπως την χαρακτηρίζουν στην γειτονική χώρα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οκτάι θα επισκεφθεί τον χώρο στην κατεχόμενη Αχερίτου όπου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη μεγάλη βιομηχανική ζώνη με τα χρήματα για το έργο να έχουν περιληφθεί στην οικονομική συμφωνία -πρωτόκολλο Τουρκίας- ψευδοκράτους για το 2021.

Ανακοίνωση του «υπουργείου οικονομίας και ενέργειας» στα κατεχόμενα, αναφέρει ότι κατά την επίσκεψη εκεί θα τον συνοδεύει ο «υπουργός» Ερχάν Αρικλί. Θα γίνει προβολή του έργου και ομιλίες από τους Οκτάι και Αρικλί. Στον τουρκοκυπριακό Τύπο αναφέρεται επίσης ότι ο τούρκος αντιπρόεδρος θα έχει συνάντηση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο με τον «δήμαρχο» Ισμαήλ Αρτέρ.

Ακόμη θα παραστεί και στη δεξίωση για την πρεμιέρα της σειράς εποχής «Κάποτε στην Κύπρο» της TRT, στην Αμμόχωστο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από το ψευδοκράτος. Η Κίπρις Ποστασί γράφει ότι μαζί με τον Φουάτ Οκτάι έφτασε στα κατεχόμενα και ο βουλευτής του κόμματος MHP, Εθνικιστικής Δράσης, Αχμέτ Ερμπάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.