ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χ.Ακάρ για την επιστολή των «104»: «Το μόνο που κάνει είναι να χαροποιεί τους εχθρούς της Τουρκίας»

Χ.Ακάρ για την επιστολή των «104»: «Το μόνο που κάνει είναι να χαροποιεί τους εχθρούς της Τουρκίας»

Εξακολουθεί η αναταραχή στην Τουρκία μετά την δημοσιοποίηση της περίφημης επιστολής 104 αποστράτων Ναυάρχων, μέσω της οποίας «επιτίθενται» στον Πρόεδρο Ερντογάν αφενός για τις φήμες περί κατάργησης της Συνθήκης του Μοντρέ και αφετέρου για προσπάθεια «ισλαμοποίησης» των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, με τον Χουλουσί Ακάρ να παίρνει θέση.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση σήμερα με οργανώσεις αποστράτων αξιωματικών των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να αγνοήσει τις εξελίξεις και σχολίασε σε ιδιαίτερα έντονο και επικριτικό ύφος τη δήλωση των αποστράτων Αξιωματικών του τουρκικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ακάρ είπε χαρακτηριστικά ότι:

«είναι σαφές ότι η δήλωση δεν ωφελεί σε τίποτα άλλο παρά να βλάψει τη δημοκρατία μας, να επηρεάσει αρνητικά το ηθικό του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεών μας και να κάνει τους εχθρούς μας ευτυχείς».

Ο ίδιος συνέχισε τονίζοντας πως:

«όπως ορίζεται στο Σύνταγμα, η τουρκική Δημοκρατία είναι ένα δημοκρατικό, κοσμικό, κοινωνικό κράτος δικαίου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να γίνουν εργαλείο για τις προσωπικές φιλοδοξίες κανενός».

Τέλος πρόσθεσε ότι: «εκείνοι που δεν βλέπουν, που δεν θέλουν να δουν τα επιτεύγματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, είναι τυφλωμένοι από φιλοδοξία, εμπάθεια και φθόνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.