ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνετρίβη μαχητικό F-5 της τουρκικής Αεροπορίας για άγνωστη αιτία – Νεκρός ο πιλότος (φώτο) (upd)

Συνετρίβη μαχητικό F-5 της τουρκικής Αεροπορίας για άγνωστη αιτία – Νεκρός ο πιλότος (φώτο) (upd)

(Αρχικό κείμενο 14:54) Μαχητικό αεροσκάφος Northrop F-5 της μονάδας επιδείξεων της τουρκικής Αεροπορίας συνετρίβη στην κεντρική πόλη Ικόνιο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Τη συντριβή του αεροπλάνου αλλά και την είδηση του θανάτου του πιλότου τoυ NF-5, επιβεβαίωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

«Αεροπλάνο που ανήκε στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία, πραγματοποίησε εκπαιδευτική πτήση στην Κόνια, για άγνωστο λόγο, έπεσε στις 14.15. Έχει ξεκινήσει έρευνα» ανέφερε το τουρκικό υπ. Άμυνας, προσθέτοντας ότι ο πιλότος έχασε τη ζωή του στη συντριβή.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ υπερηχητικό μαχητικό αεροσκάφος, σχεδιασμένο από την Αμερικανική Northrop στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

https://twitter.com/HaberturkTV/status/1379762448148877313?s=20

Πλάνα από τουρκικά κανάλια δείχνουν ισχυρές μονάδες από ομάδες ασφαλείας να σπεύδουν στο σημείο μαζί με πολλά ασθενοφόρα και στρατιωτικά οχήματα.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της πόλης της κεντρικής Τουρκίας, Ουγκούρ Ιμπραήμ Αλτάι, επιβεβαίωσε και εκείνος το αεροπορικό δυστύχημα ενώ μονάδες έρευνας και διάσωσης έφτασαν στο σημείο.

«Οι προσευχές μας είναι να μην υπάρχει νεκρός» είχε αναφέρει νωρίτερα μάλιστα, πριν έρθει η ανακοίνωση του τουρκικού υπ. Άμυνας για τον θάνατο του πιλότου.

https://twitter.com/sessizlerhaberr/status/1379761219574325252?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.