Σε «πόλεμο» Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου – Απειλείται με 13 χρόνια φυλάκισης ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης

Σε «πόλεμο» Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου – Απειλείται με 13 χρόνια φυλάκισης ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης

Πέντε χρόνια μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, οι διώξεις συνεχίζονται μαζικά, παρά τη διεθνή κατακραυγή.

Κι ενώ αφέθηκε ελεύθερος μετά από 4 χρόνια στη φυλακή ο δημοσιογράφος Αχμέτ Αλτάν, στο στόχαστρο του Ερντογάν μπαίνει τώρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Αποκαλύφθηκαν επίσης λεπτομέρειες της δικογραφίας σε βάρος του προέδρου του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ο Κιλιτσντάρογλου και 17 μέλη της ηγεσίας του κόμματος αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 13 ετών.

Η δικογραφία εστάλη στη βουλή με αίτημα άρσης της ασυλίας τους

H νέα κόντρα των δύο ανδρών που δεν ανταλλάσσουν ματιές ούτε για τα προσχήματα έχει επίκεντρο τα αποθεματικά των Τραπεζών.

«Η μια πλευρά είναι συνδεδεμένη με μια στρόφιγγα στο χρηματοκιβώτιο της Κεντρικής Τράπεζας και η άλλη πλευρά ανοίγει με οδηγίες που έρχονται από το Παλάτι. Και μέσα από αυτό το σωλήνα τρέχουν δολάρια», περιέγραψε βουλευτής του HDP, Ερντάλ Αϊντεμίρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από αυτό το σωλήνα έτρεξαν 128 δισ. δολάρια. Ποιος βρίσκεται στο τέλος αυτού του σωλήνα; Ο πρόεδρος του ΑΚΠ κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.