ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επίθεση Ν.Μπαχτσελί για γενοκτονία Αρμενίων: «Όσοι το έκαναν έσωσαν την χώρα μας»!

Επίθεση Ν.Μπαχτσελί για γενοκτονία Αρμενίων: «Όσοι το έκαναν έσωσαν την χώρα μας»!

Σε αναρτήσεις χωρίς ίχνος ντροπής, ο κυβερνητικός σύντροφος του Τούρκου Προέδρου και ηγέτης των γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όχι μόνο δεν απορρίπτει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, αλλά πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Λέει ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε εύλογες αιτίες για να κάνει κάτι τέτοιο!

Σε μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (ΜΗΡ), αφού πρώτα συμβουλεύει όσους υποστηρίζουν τα περί γενοκτονίας να διαβάσουν και τα “σκονισμένα σε κάποιο ράφι τουρκικά αρχεία” προχωρά σε μία ψυχρή δήλωση:

“Τα γεγονότα του 1915 είναι το φυσικό αντανακλαστικό, μια σωστή απόφαση, ένα ισορροπημένο βήμα μιας αυτοκρατορίας που έφαγε ένα στιλέτο στην πλάτη. Επιπλέον, η απέλαση (πορείες θανάτου) ήταν υποχρεωτική επιλογή εθνικής ασφάλειας εκείνη την εποχή. Εκείνοι που εντοπίζουν τη γενοκτονία εδώ είναι κύκλοι με εχθρότητα που δεν θα βρουν απήχηση ποτέ στο τουρκικό έθνος”.

Σε άλλη ανάρτηση δηλώνει:

“Με την υπόθεση απελάσεων (πορείες θανάτου) του 1915, σώθηκε τουλάχιστον για 100 χρόνια η χώρα μας. Είναι εθνικό καθήκον κάθε πατριώτη και κάθε έθνους να τιμήσει τη μνήμη της γενιάς των ηρώων που έχουν τη θέληση αυτής της στρατηγικής αποφασιστικότητας με έλεος και σεβασμό. Είναι πνευματικό καθήκον να θυμόμαστε τις άγιες μνήμες τους με σεβασμό”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλη ανάρτησή του επιτίθεται στον Ρόναλντ Ρέιγκαν, που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον όρο γενοκτονία το 1981.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.