ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντιπρόεδρος AKP σε ΗΠΑ: «Σας υπενθυμίσουμε το αίμα που χύσατε σε Βιετνάμ, Βαγδάτη και Φαλούτζα»

Αντιπρόεδρος AKP σε ΗΠΑ: «Σας υπενθυμίσουμε το αίμα που χύσατε σε Βιετνάμ, Βαγδάτη και Φαλούτζα»

Αρκετές αντιαμερικανικές δηλώσεις έχουν γίνει από τους Τούρκους πολιτικούς εξαιτίας της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Αμερικανούς.

Ανάμεσα σε όσους έκαναν τέτοιες δηλώσεις είναι και ο αντιπρόεδρος τους κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ΑΚΡ.

Ο Νουμάν Κουρτουλμούς είπε συγκεκριμένα:

«Οι ιστορικές αλήθειες δεν μπορούν να αλλάζουν για χάρη των πολιτικών προσδοκιών

Στην ένδοξη ιστορία μας δεν υπήρξε και δεν συνέβη ποτέ αρμενική γενοκτονία

Αυτοί οι οποίοι χωρίς απτά δεδομένα και πληροφορίες προβάλλουν και αποδέχονται αυτό το ψέμα αποτελούν την ντροπή της ιστορίας

Σε αυτούς που με σκοπό να επωφεληθούν από το αρμενικό λόμπι πετάνε αυτή την συκοφαντία κατά της Τουρκίας, υπενθυμίζουμε το αίμα που έχυσαν στο Βιετνάμ, στη Βαγδάτη και στην Φαλούτζα, τα φρικτά βασανιστήρια στην φυλακή του Εμπού Γκράιμπ, όπως και τις γενιές που ξεπαστρέψαν πετώντας ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, αδιαφορώντας για το αν ήταν γυναίκες και παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.