ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ι.Καλίν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Ο Τ.Μπάιντεν υιοθέτησε μία ανήθικη στάση»

Ι.Καλίν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Ο Τ.Μπάιντεν υιοθέτησε μία ανήθικη στάση»

Ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, επιτέθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Κοινή ιστορική επιτροπή

Ο Ιμπραχίμ Καλίν σε ανάρτησή του στο twitter χαρακτηρίζει ανήθικη τη στάση του Τζο Μπάιντεν και τονίζει ότι ο Ερντογάν ζήτησε να συσταθεί μια κοινή ιστορική επιτροπή για να ερευνήσει τα γεγονότα του 1915.

«Ο πρόεδρος μας ζήτησε να συσταθεί μία κοινή ιστορική επιτροπή για να ερευνήσει τα γεγονότα του 1915, αλλά αυτοί που φοβούνται ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια με έγγραφα, δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υιοθέτησε μία ανήθικη στάση, αγνοώντας τα γεγονότα» γράφει στο λογαριασμό του στο twitter ο κ. Καλίν.

Εχθρική στάση

Μάλιστα χτες ο εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν είχε ζητήσει την διόρθωση της δήλωσης Μπάιντεν λέγοντας:

«Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε έντονα αυτήν τη δήλωση, η οποία αντικατοπτρίζει τις συκοφαντίες κακόβουλων κύκλων, των οποίων η μόνη ατζέντα είναι η εχθρική στάση προς τη χώρα μας. Η λεγόμενη «γενοκτονία» που προβάλλεται στη δήλωση στερείται βάσης και επιστημονικών αποδείξεων που απαιτούνται από το Διεθνές Δίκαιο. Τα ιστορικά γεγονότα πρέπει να μελετηθούν από τους ιστορικούς. Τα στενά συμφέροντα της πολιτικής συγκυρίας δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τα ιστορικά γεγονότα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.