ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Δικαστική έρευνα για τον Ε.Ιμάμογλου – Κατηγορείται για ασέβεια (βίντεο)

Τουρκία: Δικαστική έρευνα για τον Ε.Ιμάμογλου – Κατηγορείται για ασέβεια (βίντεο)

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει το επικριτικό βλέμμα του Σουλτάνου Ερντογάν, πάνω του.

Ο Ιμάμογλου κατηγορείται ότι δεν έδειξε τον σεβασμό που πρέπει προς τον Σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή όταν σε επίσκεψή του στο χώρο του μαυσωλείου του είχε τα χέρι πίσω στην πλάτη του, με αποτέλεσμα οι εισαγγελικές αρχές να ξεκινήσουν δικαστική έρευνα σε βάρος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Τζουμχουριέτ, το υπουργείου Εσωτερικών, έστειλε επιστολή στον Ιμάμογλου ζητώντας του να δικαιολογήσει την πράξη του.

Ωστόσο, βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter, τον δείχνει να περπατά σε προαύλιο χώρο έξω από τα μαυσωλεία του Σουλτάνου και της συζύγου του αλλά δεν τον δείχνει να μπαίνει στο εσωτερικό κανενός από τα μαυσωλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.