ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει τίποτα και θα πέφτει συνεχώς σε λάθη»

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει τίποτα και θα πέφτει συνεχώς σε λάθη»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη ναυτική βάση του Γκιολτζούκ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα «δεν θα καταφέρει τίποτα και θα πέφτει συνεχώς σε λάθη αν συνεχίσει την προκλητική και απειλητική ρητορική».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Κύπρο, προκρίνοντας και πάλι το μοντέλο της λύσης των δύο κρατών.

«Δυστυχώς όση καλή θέληση και να έχουμε εμείς, οι Έλληνες γείτονές μας μέχρι να καταλάβουν ότι με τη μεγαλοποίηση τα γεγονότων, την αύξηση της έντασης και με την προκλητική και απειλητική γλώσσα δεν θα καταλήξουν πουθενά, δυστυχώς θα υποπέφτουν συνεχώς σε λάθη», ανέφερε, ενώ υπογράμμισε πως «με τη στάση μας στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο ανοίξαμε το δρόμο για την αναζήτηση πολιτικής λύσης. Εμείς δεν εποφθαλμιούμε τα εδάφη, τις θάλασσες, το δίκαιο και τα δικαιώματα κανενός. Ωστόσο, όλοι πρέπει να ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθεί το παραμικρό δικαίωμα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ακάρ.

Παράλληλα για το Κυπριακό, ο Ακάρ ανέφερε πως η Κύπρος είναι εθνική υπόθεση της Τουρκίας και σημείωσε πως είναι πλέον απαραίτητη μια δομή δύο κρατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.