ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μαζικά κουρδικά χτυπήματα κατά του δικτύου παροχής φυσικού αερίου στη νοτιο-ανατολική Τουρκία (βίντεο)

Μαζικά κουρδικά χτυπήματα κατά του δικτύου παροχής φυσικού αερίου στη νοτιο-ανατολική Τουρκία (βίντεο)

Σε άμυνα έχουν μεταπέσει οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σε ολόκληρη την νοτιοανατολική Τουρκία καθώς κουρδικές ένοπλες ομάδες στα πλαίσια της αναζήτησης στόχων που θα φέρουν το κουρδικό ζήτημα στο προσκήνιο έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου πληγμάτων στρατηγικής σημασίας στόχων.

Έτσι δυνάμεις των Κούρδων επιτέθηκαν σε αγωγό φυσικού αερίου ανατινάζοντας το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου του τουρκικού καθεστώτος στην περιοχή Akbağ στην Mardin.

“Παρόλο που η περιοχή φυλάσσεται από τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και φρουρούς, καταφέραμε να διεισδύσουμε και να επιφέρουμε πλήγμα βυθίζοντας στο σκοτάδι την περιοχή”.

Ταυτόχρονα, η οργάνωση “Παιδιά της Φωτιάς” των Κούρδων ανακοίνωσε πως σημειώθηκε μπαράζ επιθέσεων πολύ βαθιά εντός της Τουρκίας

“Ενώ κάθε γωνιά του Κουρδιστάν βομβαρδίζεται και καταστρέφεται, οι φασίστες της Άγκυρας δεν θα ζήσουν σε ειρήνη.

Τις τελευταίες ημέρες επιτεθήκαμε σε Antalya στην περιοχή Üsküdar dτης Κωνσταντινούπολης σε μαγαζί που ανήκε σε μέλος του AKP, σε άλλα μαγαζιά και περιουσιακά στοιχεία μελών του AKP και του MHP σε Bahçelievler, Amasya, Muğla, Σμύρνη και Balıkesir” αναφέρει η ανακοίνωση τους.

https://twitter.com/RojavaNetwork/status/1396782987711328258

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RojavaNetwork/status/1396100407546548229

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.