ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση Μ.Τσαβούσογλου σε Πομάκους: Φέρεται να τους αποκάλεσε «αγράμματους» και «ανεγκέφαλους»!

Επίθεση Μ.Τσαβούσογλου σε Πομάκους: Φέρεται να τους αποκάλεσε «αγράμματους» και «ανεγκέφαλους»!

Για ακόμη μία φορά ο Μελβούτ Τσαβούσογλου τα έβαλε με τους Πομάκους, τους οποίους φέρεται να χαρακτήρισε ως «αγράμματους» και «ανεγκέφαλους».

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ θεώρησε προσβολή και απαξίωση την ανακοίνωσή τους που τον έχρισε ως ανεπιθύμητο. Τα νεύρα του ήταν τέτοια που οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ήταν απαράδεκτοι. Αποκάλεσε τους Πομάκους “αγράμματους”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thracenews.gr, ο Τούρκος ΥΠΕΞ συζήτησε το θέμα με τον Υπεύθυνο Ελληνικών Υποθέσεων και Μειονοτήτων στο Υπουργείο του, χαρακτηρίζοντας τους Πομάκους ως «αγράμματους» και «ανεγκέφαλους»!

Ο κ. Τσαβούσογλου σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εκδόθηκε φέρεται πως είπε «…φταίμε εμείς που τους στηρίζουμε… να τους αφήσουμε να τους κάνουν Έλληνες να δουν τι σημαίνει Ελλάδα και μειονότητες…», ενώ σε άλλο σχόλιο του ήταν πιο επιθετικός λέγοντας: «Να σταματήστε να χρηματοδοτείται τους Πομάκους της Ξάνθης. Θα μιλήσω και με τον Αχμέτ (σ.σ. Μετέ). Τέρμα τα χατίρια. Αρκετά με τους αγράμματους…».

Ο κ. Τσαβούσογλου, ενώ δέχθηκε εισηγήσεις από τους διπλωμάτες που τον ακολουθούν να πάει στην Ξάνθη και τα πομακοχώρια, τελικώς απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και θα περιοριστεί μόνο στην Κομοτηνή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.