ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πανηγυρικό το κλίμα στις τουρκικές εφημερίδες: «Με την συμφωνία με την Παλαιστίνη μπορεί να στείλουμε και στρατό»

Πανηγυρικό το κλίμα στις τουρκικές εφημερίδες: «Με την συμφωνία με την Παλαιστίνη μπορεί να στείλουμε και στρατό»

Η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Παλαιστινιακής αρχής έχει κάνει μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου στην Τουρκία να βλέπει νέες στιγμές “δόξας’ για τον τουρκικό στρατό.

«Όπως συνέβη στη Λιβύη έτσι και στην Παλαιστίνη μπορεί να πάνε Τούρκοι στρατιώτες.

Με τη συμφωνία που ετέθη σε εφαρμογή την Τρίτη, άνοιξε ο δρόμος για να μεταβούν Τούρκοι στρατιώτες στην Παλαιστίνη για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν ενέκρινε τη συμφωνία ασφάλειας και συνεργασίας που συνήφθη με την παλαιστινιακή διοίκηση στις 25 Οκτωβρίου 2018.

Όπως δήλωσε ο απόστρατος ναύαρχος Τζιχάντ Γιαϊτζί “Πρόκειται βήμα με ιστορική σημασία. Η συμφωνία καθιστά δυνατό στελέχη του τουρκικού λιμενικού και της στρατοχωροφυλακής να αναλάβουν καθήκοντα εκπαιδευτή στην Παλαιστίνη“

Ο Γιαϊτζί είπε πως το βήμα αυτό θα μπορούσε να διαμορφώσει και επίπεδο για μία συμφωνία για περιοχές θάλασσας δικαιοδοσίας :

“Σε αυτή την κατάσταση μπορεί να αποκτηθεί ένα πολύ ισχυρό χαρτί απέναντι στο Ισραήλ και τους Ελληνοκύπριους. Η συμφωνία είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα ενάντια στον 70 ετών αποκλεισμό του Ισραήλ“.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.