ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Κρίσιμη η συνάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν-Τ.Μπάιντεν»

Μ.Τσαβούσογλου: «Κρίσιμη η συνάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν-Τ.Μπάιντεν»

Στην επικείμενη συνάντηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό ομόλογο του Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Τουρκία ελπίζει και ποντάρει στη συνάντηση Ερντογάν-Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα, ενώ πρόσθεσε πως η συνάντηση θα είναι «κρίσιμη».

Ο Μπάιντεν και ο Ερντογάν θα συναντηθούν στην πρώτη τους δια ζώσης επαφή από τότε που ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέλαβε τα καθήκοντά του, και η ατζέντα των συζητήσεων περιλαμβάνει την Ανατολική Μεσόγειο, τη Συρία, το Αφγανιστάν, καθώς «σημαντικές διαφορές» που υφίστανται μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Άγκυρας, δήλωσε την Δευτέρα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν.

Σε συνέντευξη στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό TRT Haber, ο Τσαβούσογλου σημείωσε ότι δεν είναι εύκολο για την Τουρκία και τις ΗΠΑ να οικοδομήσουν συνεργασία, καθώς παραμένουν διαφωνίες επί σειρά θεμάτων, προσθέτοντας ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να λάβουν αμοιβαία μέτρα για να βελτιώσουν τις τεταμένες μεταξύ τους σχέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.