Ρ.Τ. Ερντογάν: «Μέσα σε 19 χρόνια επενδυθήκαν στην Τουρκία 225 δισ.δολάρια – Μπορούμε περισσότερα»

Ρ.Τ. Ερντογάν: «Μέσα σε 19 χρόνια επενδυθήκαν στην Τουρκία 225 δισ.δολάρια – Μπορούμε περισσότερα»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας την «Διεθνή Στρατηγική Άμεσων Επενδύσεων της Τουρκίας για το 2021-2023» που δημοσιεύτηκε από το Γραφείο Επενδύσεων της Προεδρίας, σημείωσε πως η Τουρκία με τις ευρείες δυνατότητες παραγωγής της, το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, τη στρατηγική της θέση, τη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή της και τα πακέτα κινήτρων που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις ανάγκες αποτελεί ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους επενδυτές.

Η Τουρκία –ανέφερε- προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης σε 1,3 δισεκατομμύρια πληθυσμό και μια γιγάντια αγορά 26 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε απόσταση πτήσης 4 ωρών, ενώ τόνισε πως εκτός από αυτά τα εμπορικά πλεονεκτήματα της χώρας, η Τουρκία βρίσκεται στη ζώνη ανατολής-δύσης των ενεργειακών πόρων και είναι ένας από τους ασφαλέστερους διαδρόμους για τη μεταφορά τους στις ευρωπαϊκές χώρες, «H Διεθνής Στρατηγική Άμεσων Επενδύσεων της Τουρκίας θα είναι ένας οδικός χάρτης για να προσελκύσουμε επενδύσεις με προστιθέμενη αξία στη χώρα μας στους τομείς που έχει ανάγκη η οικονομία μας» δήλωσε επίσης ο Τούρκος πρόεδρος.

Τα οικονομικά επιτεύγματα της διακυβέρνησης Ερντογάν

Ο Ερντογάν υπογράμμισε πως η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας τα τελευταία 19 χρόνια διασφάλισε την εμφάνιση μιας μεσαίας τάξης η αγοραστική δύναμη της οποίας αυξάνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν σημείωσε πως η Τουρκία κατάφερε να προσελκύσει άμεσες επενδύσεις ύψους περίπου 225 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το 2003.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.