ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος αναλυτής: «Από τα 10 εκατ. πληθυσμό της Ελλάδας, Έλληνες είναι μόνο τα 2»

Τούρκος αναλυτής: «Από τα 10 εκατ. πληθυσμό της Ελλάδας, Έλληνες είναι μόνο τα 2»

Ο απόστρατος αεροπορίας και αναλυτής Ερντογάν Καρακούς, μίλησε σε εκπομπή του CNNTURK, και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στα επόμενα 50 χρόνια με την Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτε. Για ποιο λόγο δεν θα αλλάξει, ξέρετε;»

“Διότι από αυτούς που σήμερα στην Ελλάδα αποκαλούμε Έλληνες, οι πραγματικοί είναι ένας πληθυσμός 2 εκατομμυρίων. Για αυτό τον λόγο, για να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει και να διασφαλίσει την ενότητα της, πρέπει να συνεχίσει την διένεξη της Ελλάδας των 10 εκ. με την Τουρκία.

“Αν δηλαδή βάλτε στην άκρη κάποιο περιστατικό με την Ελλάδα, αυτό σίγουρα πρέπει να το σκεφτείτε. Η Ελλάδα γνωρίζει ότι αν μαζέψετε τους Βλάχους, Μακεδόνες, Αλβανούς, Καραμανλήδες και Οθωμανούς Τούρκους, ο πληθυσμός της είναι μόνο στα δύο εκατομμύρια. Είναι οι πραγματικοί Έλληνες”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.