ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χαρά οι Τούρκοι που η βλέννα έρχεται και στην Ελλάδα (βίντεο)

Χαρά οι Τούρκοι που η βλέννα έρχεται και στην Ελλάδα (βίντεο)

Στο βίντεο βλέπουμε τους Τούρκους δημοσιογράφους του CNNTURK να λένε τα εξής: “Δεν λέμε αν υπάρχει μόνο σε εμάς; Για δείτε όμως πως άρχισε να εμφανίζεται και στην Ελλάδα, το ξέρετε; Παρόμοια είδηση ήρθε από εκεί και αυτό θα παρουσιάσουμε τώρα στις οθόνες σας.

“Ανακοινώθηκε πως στο νησί Λήμνος στο Βόρειο Αιγαίο σχηματίστηκε θαλάσσια βλέννα. Η βλέννα που αιχμαλώτισε την θάλασσα του Μαρμαρά, εμφανίστηκε και στο βόρειο Αιγαίο. Στο νησί Λήμνος της Ελλάδας, άρχισαν να σχηματίζονται στρώματα βλέννας

“Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας, τις τελευταίες μέρες εντοπίστηκαν επιφάνειες βλέννας στο νησί Λήμνος και στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Οι Έλληνες ειδικοί ανέφεραν πως και στο παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες καταστάσεις και πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να πούνε σίγουρα αν η βλέννα μεταφέρθηκε ή όχι από την θάλασσα του Μαρμαρά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.