ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ο.Τσελίκ: «Η Ελλάδα προκαλεί την ένταση με την Τουρκία»

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ο.Τσελίκ: «Η Ελλάδα προκαλεί την ένταση με την Τουρκία»

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όμως ο Ομέρ Τσελίκ συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις.

Αυτή τη φορά, ο Τσελίκ κατά τη διάρκεια δηλώσεων κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προκαλεί την ένταση μεταξύ των δύο χωρών. «Παρά τη θετική προσέγγιση του οράματος που πρότεινε ο Μητσοτάκης για την επίλυση των ζητημάτων μας, η Ελλάδα δυστυχώς έλαβε μια απόφαση αντίθετη με την προσέγγιση εκεί. Η Ελλάδα τείνει να διατηρεί πολιτική έντασης. Σύμφωνα με τη Συμφωνία των Αθηνών που υπογράφηκε το 1988, δεν υπάρχει στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.

«Όμως η Ελλάδα δεν συμμορφώθηκε με αυτήν τη συμφωνία και κήρυξε μια συγκεκριμένη περιοχή στο Αιγαίο ως στρατιωτικό χώρο εκπαίδευσης. Αυτή η κίνησε της Ελλάδας είναι τόσο αντίθετη με την στάση στη συνάντηση με τον Πρόεδρό μας όσο και στη συμφωνία. Ενάντια στην κίνηση αυτή της Ελλάδας να συνεχίσει αυτήν την πολιτική έντασης, η Τουρκία εξέδωσε επίσης NAVTEX. Αυτό που πρέπει να δει ολόκληρος ο κόσμος είναι αυτό: Η ένταση προκαλείται από την Ελλάδα», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.