Άγριο ξύλο στη βουλή της Τουρκίας για τον προϋπολογισμό – Στην εντατική βουλευτής της αντιπολίτευσης (βίντεο)

Βουλευτής του κόμματος της Ακσενέρ χτυπήθηκε από γροθιές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στ νοσοκομείο

Άγριο ξύλο στη βουλή της Τουρκίας για τον προϋπολογισμό – Στην εντατική βουλευτής της αντιπολίτευσης (βίντεο)

Επεισοδιακή και με πολύ μεγάλη ένταση είναι η συζήτηση που διεξάγεται στο τουρκικό κοινοβούλιο για τον προϋπολογισμό της χώρας.

Μάλιστα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (AK) και του κόμματος της αντιπολίτευσης IYI της Ακσενέρ, πιάστηκαν στα χέρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο κέντρο της διαμάχης βρέθηκε το μέλος της αντιπολίτευσης, Χουσεΐν Ερς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τις διασταυρούμενες γροθιές, με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι συζητήσεις για τον προϋπολογισμό, οι οποίες ξεκίνησαν χθες στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, συνεχίζονται σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την έντονη συζήτηση μεταξύ των βουλευτών του κόμματος ΑΚ και του CHP χθες το βράδυ, σήμερα ξέσπασε μεγάλος καβγάς στη Γενική Συνέλευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.