Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» Έλληνας στην Τουρκία που χόρεψε παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς στην Τραπεζούντα!

«Αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια»

«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» Έλληνας στην Τουρκία που χόρεψε παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς στην Τραπεζούντα!

Ως «ανεπιθύμητο πρόσωπο» έκρινε η Τουρκία έναν Έλληνα που ταξίδεψε στην Τραπεζούντα για να χορέψει παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς!

Ο Μπάμπης Καπουρτίδης, μέλος της Ευξείνου Λέσχης της Βέροιας, το 2019 επισκέφθηκε την Τραπεζούντα και χόρεψε τον παραδοσιακό πυρρίχιο.

Μιλώντας στον Alpha, είπε ότι πρόσφατα επιχείρησε να ταξιδέψει ξανά μαζί με τον σύλλογο, αλλά τον σταμάτησαν στα σύνορα, με Τούρκους αξιωματικούς να του επιδίδουν έγγραφο που τον αποκαλούσε «απειλή για την εθνική ασφάλεια» και απαγόρευε την είσοδο στη χώρα.

«Μου είπαν ότι έχει εκδοθεί από το 2019, όταν είχα επισκεφτεί κανονικά τη χώρα… Συνολικά έξι φορές έχω πάει», είπε στην κάμερα του Alpha.

Το έγγραφο που έδειξαν στον Μπάμπη Καπουρτίδη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.