ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου μετά τις κατηγορίες για κλοπή ρολογιού

Τον τερματισμό της διακονίας του Μέγα Αρχιμανδρίτη Αγαθαγγέλου στο Φανάρι αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος

Απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου μετά τις κατηγορίες για κλοπή ρολογιού

Μετά τη ληστεία του ρολογιού αξίας άνω των €24.000, που συγκλόνισε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, εκδόθηκε από την Ιερά Σύνοδο και νέα ανακοίνωση με την οποία παύεται οριστικά ο Μέγας Αρχιμανδρίτης από τα καθήκοντά του.

Η Ιερά Σύνοδος που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, μετά την ανταλλαγή απόψεων και «λαμβάνοντας υπόψη τη δυσφήμηση του Πατριαρχείου», έλαβε την απόφαση να απαλλάξει από τα καθήκοντά του στο Φανάρι τον κληρικό Αγαθάγγελο Σίσκο.

Η ανακοίνωση: «Συνήλθε σήμερον, 25ην Απριλίου 2023, ύπνο την προεδρειαν της Α. Θ. Παναγιωτητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, η Άγια και Γερά Σύνοδος, ενώπιον της όποιας ο Πατριάρχης έθεσε το ανακύψαν θέμα του Αρχειοφύλακος Μ. Αρχιμανδρίτου κ. Αγαθαγγέλου Σίσκου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.