ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Τατάρ: «Δεν μπορώ να σκεφτώ την αποχώρηση των Τούρκων στρατιωτών από την Κύπρο»

«Έχουμε δικαιώματα σε κάθε μέρος που έχουν δηλώσει ως Κυπριακή Δημοκρατία»

Ε.Τατάρ: «Δεν μπορώ να σκεφτώ την αποχώρηση των Τούρκων στρατιωτών από την Κύπρο»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Τουρκία είναι ο εγγυητής του νησιού της Κύπρου. Δεν μπορώ να σκεφτώ την αποχώρηση των Τούρκων στρατιωτών από το νησί».

Ο Τατάρ ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για να παραστεί στους Αγώνες Ισλαμικής Συνεργασίας στο Ικόνιο σε δηλώσεις του στο TGRT Haber υποστήριξε ότι υπάρχει μια ελληνική κυβέρνηση που θέλει να περικυκλώσει την Ανατολία και την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.

«Έχουμε δικαιώματα»

Για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το Sigma:

«Έχουμε δικαιώματα σε κάθε μέρος που έχουν δηλώσει ως Κυπριακή Δημοκρατία. Έχουμε το δικαίωμα να διεξάγουμε έρευνα εκεί με την εξουσία που έχουμε παραχωρήσει στη Δημοκρατία της Τουρκίας».

«Δεν έχουν λόγο μόνο οι Έλληνες στη Μεσόγειο. Ο τουρκοκυπριακός λαός είναι ένας ξεχωριστός λαός» υποστήριξε επιμένοντας στις θέσεις του περί δύο λαών στην Κύπρο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

Υπενθύμισε δε ότι πήγε στο Τασουτζού πριν από 10 ημέρες προκειμένου να επισκεφθεί το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν.

Έκανε λόγο για «ένα σημείο καμπής που δείχνει πόσο ισχυρή έχει γίνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο. Χαιρετίζουμε όλες αυτές τις προσπάθειες υπό την ηγεσία του Προέδρου Ερντογάν και ελπίζω ειλικρινά ότι θα οδηγήσουν σε καλή τύχη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα δε με τον Τατάρ κανένας δεν μπορεί να χωρίσει τον τουρκοκυπριακό λαό από την Ανατολία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.