ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ε.Τατάρ: «Στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η υποβάθμιση του καθεστώτος των Τουρκοκυπρίων»

Προκαλεί ξανά ο Ε.Τατάρ

Ε.Τατάρ: «Στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η υποβάθμιση του καθεστώτος των Τουρκοκυπρίων»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, δήλωσε ότι στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η υποβάθμιση του καθεστώτος των Τουρκοκυπρίων και μέσω του ιδρύματος τουρκικής γλώσσας Γιουνούς Εμρέ η φωνή των Τουρκοκυπρίων ακούγεται σε διάφορες χώρες.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο παράνομος «Μπαϊράκ» μετέδωσε πως ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ δήλωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο του τουρκικού ιδρύματος «Γιουνούς Εμρέ», Σερέφ Ατές, ότι «οι Τουρκοκύπριοι συνεχίζουν να προοδεύουν σε κάθε τομέα παρά τη λεγόμενη απομόνωση και συμμετέχουν όσο περισσότερο μπορούν στις εκδηλώσεις που διεξάγονται».

Ισχυρίστηκε ότι «η τδβκ είναι κράτος και η ότι άλλη πλευρά το παραγνωρίζει αυτό», ενώ υποστήριξε ότι, «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια νοοτροπία που έχει διαπράξει κάθε είδους επιθέσεις εναντίον των Τουρκοκυπρίων. Η άλλη πλευρά δεν έχει καμία προσπάθεια να δημιουργήσει μια βιώσιμη λύση. Θέλουν να μας υποβαθμίσουν σε μειονότητα σε αυτό το νησί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ο στόχος της ε/κ πλευράς «για την Ένωση διαιωνίζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.