ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλογές στην Τουρκία: Ο Κ.Κιλιτσντάρογλου καταγγέλλει τον Ρ.Τ.Ερντογάν ότι μπλοκάρει τις ψήφους του

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατήγγειλε την αντιπολίτευση για προσπάθεια κωλυσιεργίας

Εκλογές στην Τουρκία: Ο Κ.Κιλιτσντάρογλου καταγγέλλει τον Ρ.Τ.Ερντογάν ότι μπλοκάρει τις ψήφους του

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου καταγγέλλει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για προσπάθεια να μπλοκάρει τις ψήφους του, στις τουρκικές εκλογές.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατήγγειλε την αντιπολίτευση για προσπάθεια κωλυσιεργίας λέγοντας ότι «μπλοκάρουν το σύστημα με αλλεπάλληλες ενστάσεις στα εκλογικά κέντρα όπου οι ψήφοι μας είναι σε υψηλά επίπεδα».

Συνέχισε λέγοντας: «Για παράδειγμα, υπάρχουν συνεχείς ενστάσεις σε 300 κάλπες στην Άγκυρα και 783 στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχουν κάλπες στις οποίες υπεβλήθησαν ενστάσεις 6 φορές, 11 φορές. Αυτό που εμποδίζεται είναι η βούληση της Τουρκίας. Δεν μπορείτε να το αποτρέψετε με ενστάσεις. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει τετελεσμένο γεγονός».

Ο Κιλιτσντάρογλου σημείωσε ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα». Κάλεσε επίσης τους οπαδούς του να μην εγκαταλείψουν τα εκλογικά κέντρα και τα εκλογικά τμήματα. «Είμαστε εδώ μέχρι να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας από το βήμα της έδρας του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP και απευθυνόμενος στο Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο, ο Κιλιτσντάρογλου είπε ότι «σε μέρη όπου οι ψήφοι μας είναι υψηλές, αντιτίθενται επίμονα στα αποτελέσματα. Αυτό που μπλοκάρετε είναι η βούληση της Τουρκίας. Είμαστε εδώ μέχρι να μετρηθεί κάθε ψήφος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.