ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εκλογές Τουρκία: Αυτά είναι τα επίσημα τελικά αποτελέσματα – Στο 49,52% ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις 28 Μαΐου.

Εκλογές Τουρκία: Αυτά είναι τα επίσημα τελικά αποτελέσματα – Στο 49,52% ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας (YSK) ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 14ης Μαΐου σήμερα Παρασκευή (19/5).

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο υποψήφιος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έλαβε το 49,52% των ψήφων.

Ο υποψήφιος της αντιπολιτευόμενης Συμμαχίας του Έθνους, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έλαβε 44,88%. Παράλληλα, ο Σινάν Ογκάν έλαβε 5,17% και ο Μουχαρέμ Ιντζέ το 0,43%.

Δεδομένου ότι κανείς δεν έφτασε το 50% των ψήφων, ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις 28 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.