ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Για τρίτη φορά μέσα στο Νοέμβριο οι τουρκικές δυνάμεις έστειλαν ενισχύσεις στην Ιντλίμπ

Για να ενισχύσουν τουρκικές θέσεις στην περιοχή

Για τρίτη φορά μέσα στο Νοέμβριο οι τουρκικές δυνάμεις έστειλαν ενισχύσεις στην Ιντλίμπ

Οι τουρκικές χερσαίες δυνάμεις έστειλαν νέες ενισχύσεις στα σημεία ελέγχου που διατηρούν στο Τζαμπάλ αλ Ζαουίγια,  νότια του Ιντλίμπ.

Οι ενισχύσεις αυτές είναι η τρίτη φορά που εισέρχονται για τον Νοέμβριο μέσα από το πέρασμα Losin και αφορούσαν την ενίσχυση στη νότια και ανατολική ύπαιθρο του Ιντλίμπ και στη δυτική έκταση του Χαλεπίου, εντός των ζωνών αποκλιμάκωσης στη βορειοδυτική Συρία, γνωστές ως Ζώνη «Πούτιν-Ερντογάν».

Οι τελευταίες ενισχύσεις, που εισήλθαν στο νότιο Ιντλίμπ νωρίς το πρωί της Πέμπτης, περιελάμβαναν 17 στρατιωτικά οχήματα και φορτηγά που μετέφεραν στρατιωτικά οχήματα και υλικοτεχνικό υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους τελευταίους δύο μήνες, οι περιοχές αποκλιμάκωσης αντιμετώπισαν μια σοβαρή κλιμάκωση από τις συριακές δυνάμεις, με εντατικοποίηση των αεροπορικών βομβαρδισμών από ρωσικά αεροσκάφη σε περιοχές που ελέγχονται από τη συριακή ένοπλη αντιπολίτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.