ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Η ανάρτηση του Ρ.Μενέντεζ για την προμήθεια F-16 από την Τουρκία

Εγκαλεί την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν

Η ανάρτηση του Ρ.Μενέντεζ για την προμήθεια F-16 από την Τουρκία

Για μια ακόμη φορά ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την προμήθεια στην Τουρκία μαχητικών αεροσκαφών F-16 και εγκαλεί την κυβέρνηση Μπάιντεν για την απόφασή της να παρακάμψει τις απειλές Ερντογάν προς συμμάχους στο ΝΑΤΟ και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η ανάρτηση του γερουσιαστή

«Σήμερα, αντιτάχθηκα σθεναρά στην πώληση των μαχητικών αεροσκαφών μαζί με τον συναφή εξοπλισμό και πυρομαχικών στην Τουρκία. Είμαι σαφής, η Τουρκία δεν έχει κερδίσει την απαραίτητη εμπιστοσὐνη, ώστε να προχωρήσει αυτή η συμφωνία.

Ο Ερντογάν έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένως ότι δεν θα σταματήσει τις απειλές του κατά των γειτονικών συμμάχων του ΝΑΤΟ ούτε θα αρχίσει να ενεργεί όπως θα έπρεπε ένας έμπιστος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την τουρκική κυβέρνηση και ο αυξανόμενος αυταρχισμός την καθιστούν ασταθή και αναξιόπιστο εταίρο. Λυπάμαι που το πράσινο φως αυτής της πώλησης από την κυβέρνηση Μπάιντεν δεν επεδίωξε μεγαλύτερες διαβεβαιώσεις από την Τουρκία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τον τερματισμό της επιθετικότητας κατά των γειτόνων της.»   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.