ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η ανάρτηση του Μ.Τσαβούσογλου μετά την ανακοίνωση του υπουργικού συμβουλίου και την «έξοδό» του

Οι ευχαριστίες του στον Ρ.Τ.Ερντογάν

Η ανάρτηση του Μ.Τσαβούσογλου μετά την ανακοίνωση του υπουργικού συμβουλίου και την «έξοδό» του

Μετά την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου που έμεινε εκτός του νέου σχήματος, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Εύχομαι καλή τύχη στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους με τους οποίους βρέθηκα στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο μας υπουργικό συμβούλιο. Για τον αιώνα της Τουρκίας υπό την ηγεσία του Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δεν υπάρχει σταματημός, ο δρόμος συνεχίζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.