ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία ανοίγει προξενείο στην Βεγγάζη! – Στο έλεγχό της Άγκυρας όλη η χώρα

Η Τουρκία θα αυξήσει τις διαπραγματεύσεις με επίσημους παράγοντες στα ανατολικά, όπως και στη δύση

Η Τουρκία ανοίγει προξενείο στην Βεγγάζη! – Στο έλεγχό της Άγκυρας όλη η χώρα

O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χ.Φιντάν δήλωσε στην κοινή δήλωση Τύπου που έκανε με τον ομόλογό του Ίαν Μποργκ στη Μάλτα, ότι αποφάσισε να ανοίξει ξανά το προξενείο της Άγκυρας στην πόλη Βεγγάζη στα ανατολικά της Λιβύης, όπου υποτίθεται ότι εδρεύει η «συμμαχική» στην Ελλάδα κυβέρνηση!

Με άλλα λόγια, αυτό το βήμα μπορεί να σημαίνει ότι η Τουρκία θα αυξήσει τις διαπραγματεύσεις με επίσημους παράγοντες στα ανατολικά, όπως και στη δύση.

Η επαναλειτουργία του προξενείου της Βεγγάζης δείχνει ότι η διαδικασία εξομάλυνσης που ξεκίνησε με την ανατολή μπήκε ξανά στην ημερήσια διάταξη και αυτή η προσέγγιση δείχνει τη δυσφορία της Τουρκίας με τη συνεχιζόμενη συγκεκαλυμμένη αντιπαλότητα μεταξύ ανατολικής και δυτικής Λιβύης, συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων ομάδων και την αποτυχία της διαδικασίας συμφιλίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο πολύ που η στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στα δυτικά της χώρας έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται… «σταθεροποιητική»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.