ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Τουρκία ψάχνει την ρωσική ανοχή για την έναρξη της επέμβασης στην Συρία κατά των Κούρδων που στήριζαν οι ΗΠΑ

Χ.Ακάρ: Θα απαντήσουμε σε κινήσεις που στοχεύουν στη διατάραξη της σταθερότητας στη βόρεια Συρία

Η Τουρκία ψάχνει την ρωσική ανοχή για την έναρξη της επέμβασης στην Συρία κατά των Κούρδων που στήριζαν οι ΗΠΑ

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊκγού, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, ότι η Τουρκία θα απαντήσει σε κινήσεις που στοχεύουν στη διατάραξη της σταθερότητας στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσε το γραφείο του Τούρκου υπουργού, καθώς η Άγκυρα ετοιμάζεται για συνομιλίες με τη Μόσχα ενόψει μιας στρατιωτικής επίθεσης στην περιοχή που η Τουρκία απειλεί να εξαπολύσει.

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πριν από δύο εβδομάδες ότι η Τουρκία θα ξεκινήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία κατά της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG, την οποία η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση.

Οι υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας και Τουρκίας θα έχουν συνομιλίες στην Άγκυρα αργότερα σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ακάρ τόνισε στον Σοϊγκού ότι «θα δοθεί η απαραίτητη απάντηση σε ενέργειες που στοχεύουν στη διατάραξη της σταθερότητας που έχει επιτευχθεί στην περιοχή και η παρουσία τρομοκρατών στην περιοχή δεν είναι αποδεκτή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, στην οποία σημειώνεται ακόμη ότι ο Ακάρ «υπενθύμισε επίσης ότι οι προηγούμενες συμφωνίες για αυτό το θέμα πρέπει να τηρηθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.