ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η τουρκική προεδρία διαψεύδει πληροφορίες για έμφραγμα του Ρ.Τ.Ερντογάν – «Ανήθικες ψευδείς ειδήσεις»

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ ανέφερε ότι «ο πρόεδρός μας είναι στο καθήκον. Μετά από μια μικρή ανάπαυση θα συνεχίσει το πρόγραμμά του»

Η τουρκική προεδρία διαψεύδει πληροφορίες για έμφραγμα του Ρ.Τ.Ερντογάν – «Ανήθικες ψευδείς ειδήσεις»

Η ανησυχία για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εντείνεται καθώς αργά το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λίγες εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εκλογές για την επανεκλογή του.

Οι μόνες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν έρχονται από συνεργάτες του με τη διεύθυνση επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας να χαρακτηρίζει «ανυποστότατες» τις φήμες με ανακοίνωσή της.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιες αβάσιμες φήμες αναφορικά με την υγεία του προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν. Ο πρόεδρος θα παρακολουθήσει αύριο μέσω βιντεοσύνδεσης τα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού» στο Άκουγιου, σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν στο Twitter. «Καμία παραπληροφόρηση δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο τουρκικός λαός στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του και ο Ρ. Τ. Ερντογάν και το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ετοιμάζονται να νικήσουν στις εκλογές της 14ης Μαϊου», πρόσθεσε.

Το κέντρο αντιμετώπισης παραπληροφόρησης της διεύθυνσης επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας τόνισε ακόμη ότι οι ισχυρισμοί σε κάποιους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Ερντογάν «υπέστη καρδιακή προσβολή και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο» δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Τσελίκ: «Ανήθικες ψευδές ειδήσεις» για την υγεία του Ερντογάν

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ είπε ότι δημοσιεύονται «ανήθικες ψευδείς ειδήσεις» από κάποια ξένα ΜΜΕ για την υγεία του Τούρκου προέδρου. «Ο πρόεδρός μας είναι στο καθήκον. Μετά από μια μικρή ανάπαυση θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε ο Τσελίκ στο Twitter και ευχαρίστησε όσους έστειλαν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Ερντογάν απ’ όλο τον κόσμο.

Η τουρκική προεδρία ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι ακυρώνεται η επίσκεψη του Ερντογάν στο Άκουγιου για την τελετή εγκαινίων του πυρηνικού σταθμού, στην οποία θα μετάσχει μέσω βιντεοσύνδεσης, αλλά κι ότι αναβάλλεται η προεκλογική εμφάνισή του στη Μερσίνα.

Ο Ερντογάν αναγκάστηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ερντογάν να διακόψει ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη λόγω αδιαθεσίας, που αργότερα αποδόθηκε σε στομαχικές διαταραχές. Η ανησυχία για την υγεία του εντάθηκε ότι ακύρωσε κατόπιν συμβουλώντων γιατρών του προεκλογικές εμφανίσεις του σε τρεις επαρχίες της κεντρικής Τουρκίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου. Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι σύμφωνα με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε μαζί με τα αδέρφια μου από το Κιρίκαλε, το Γιοζγκάτ και τη Σεβάστεια σήμερα», ανέφερε μέσω Twitter o Τούρκος πρόεδρος.

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Ερντογάν έστειλε ο βασικός αντίπαλός του στην αναμέτρηση της 14ης Μάϊου, ο προεδρικός υποψήφιος της εξωκομματικής συμμαχίας της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Ερντογάν θα υποβληθεί από την ιατρική ομάδα σε εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για παροδική ασθένεια ενώ από το AKP διαβεβαιώνουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι καλά και θα παραστεί στις συγκεντρώσεις της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου, αλλά ίσως χρειαστούν κάποιες αλλαγές στο βαρύ προεκλογικό πρόγραμμά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.