ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Καμία ελπίδα: Θα πληρώσουμε στην Τουρκία 2 εκατ. δολ. μέχρι το τέλος της χρονιάς για… λουλουδοπόλεμο!

Ένα ποσοστό θα πάει κατ’ευθείαν στα ταμεία της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας!

Καμία ελπίδα: Θα πληρώσουμε στην Τουρκία 2 εκατ. δολ. μέχρι το τέλος της χρονιάς για… λουλουδοπόλεμο!

Η Ελλάδα θα πληρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια την Τουρκία για… λουλουδοπόλεμο!  Συγκεκριμένα η βιομηχανία γαρυφάλλων της Τουρκίας έχει δεχθεί παραγγελίες από την Ελλάδα ύψους 2 εκατ. δολ., τα οποία θα πάνε σε νυχτερινά κέντρα και ταβέρνες την εορταστική περίοδο για τον γνωστό «λουλουδοπόλεμο»!

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο DHA, το σημαντικότερο κέντρο παραγωγής της βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών στην Τουρκία βρίσκεται στην Αττάλεια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των κομμένων λουλουδιών προς την Ελλάδα για την εορταστική περίοδο.

Αυτό παρέχει σοβαρή κίνηση στον κλάδο και έχει γίνει πηγή εισοδήματος, γράφει το τουρκικό πρακτορείο, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Καλλωπιστικών Φυτών και Προϊόντων της Κεντρικής Ανατολίας, İsmail Yılmaz σχολιάζει: «Είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται εντατικά στην Ελλάδα, ιδιαίτερα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό από τα δύο εκατομμύρια που θα λάβει η Τουρκία από την Ελλάδα για τα… λουλούδια, θα πάνε κατ’ ευθείαν στην τουρκική πολεμική βιομηχανία, όπως κάθε εξαγωγική δραστηριότητα οιουδήποτε οικονομικού κλάδου της Τουρκίας βάσει νόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσα υπολογίζεται να δαπανήσουν οι Έλληνες για λουλουδοπόλεμο τις ημέρες των εορτών; Από μια απλή αναγωγή όπου η δεκάδα πανεριών έχει συνήθως 100 γαρύφαλλα, κάπου 50 εκατ. ευρώ θα ξοδευτούν την περίοδο των εορτών σε λουλούδια, τα οποία κατά κανόνα είναι «μαύρο χρήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.