ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη πυρκαγιά σε γυμναστήριο – Μαύρος καπνός σκέπασε την πόλη (βίντεο)

Οι Αρχές απέκλεισαν την κυκλοφορία στη γύρω περιοχή, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη πυρκαγιά σε γυμναστήριο – Μαύρος καπνός σκέπασε την πόλη (βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διώροφο κτίριο στην περιοχή Ατάσεχιρ της Κωνσταντινούπολης.

Στην περιοχή έχει σπεύσει μεγάλος αριθμός πυροσβεστών, ενώ όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ ο μαύρος καπνός από τη φωτιά είναι ορατός από διάφορες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης.

Οι Αρχές απέκλεισαν την κυκλοφορία στη γύρω περιοχή, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Πυροσβεστικού Σώματος της Κωνσταντινούπολης, Ρεζμί Αλμπαϊράκ, «Ένα διώροφο γυμναστήριο έχει παραδοθεί στις φλόγες. Η οροφή του καίγεται, φλόγες απειλούν και γύρω κτίρια, αλλά δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο. Ουδείς παγιδεύτηκε στο κτίριο, αυτό είναι το σημαντικότερο», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοχή αυτή της Κωνσταντινούπολης υπάρχουν πολλά κτίρια, ενώ εκτός από τον μεγάλο αριθμό των πυροσβεστών, αστυνομικοί και πολίτες συνδράμοντας στις προσπάθειες να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά σε άλλες κατοικίες και χώρους εργασίας. Μέχρι στιγμής η φωτιά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.