Μετά από 16 χρόνια επιστρέψαμε ως οικονομία στο 2009! Hopeless country...

Κωνσταντινούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία 17χρονου από έναν 15χρονο έξω από καφετέρια

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες

Κωνσταντινούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία 17χρονου από έναν 15χρονο έξω από καφετέρια

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 17χρονου από έναν 15χρονο έξω από καφετέρια σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο σημείο, ο 17χρονος Άτλας Καγκλαγιάν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 15χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Από την πλευρά του, ο 15χρονος δράστης, μιλώντας σε αστυνομικούς, υποστήριξε ότι ο καυγάς ξέσπασε επειδή ο 17χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντας του «Τι με κοιτάς;».

Σύμφωνα με την κατάθεση του 15χρονου, μετά την σύλληψή του, λίγες ώρες μετά την επίθεση το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου, «όταν το έκανε αυτό, έβγαλα το μαχαίρι μου και τον χτύπησα μια φορά στο στομάχι».

Έντρομοι οι φίλοι του δράστη, ζήτησαν από τον 15χρονο να τους δώσει το μαχαίρι, το οποίο άφησαν στο σημείο του εγκλήματος, όπου το βρήκαν οι Αρχές.

Ο 15χρονος δεν γνώρισε το 17χρονο θύμα, καθώς όπως υποστήριξε, «μου ήταν παντελώς άγνωστος, δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου».

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου -παρά τις προσπάθειες των γιατρών- άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα του θύματος ζητά Δικαιοσύνη για τον γιο της, χαρακτηρίζοντας την παρέα των 15χρονων ως «εγκληματίες».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενημερώθηκε για τον θάνατο του γιου της από τον δίδυμο αδελφό του 17χρονου, ο οποίος την πήρε τηλέφωνο και της είπε: «Μαμά, μαχαίρωσαν τον αδελφό μου και πεθαίνει, τρέξε».

«Το παιδί μου άντεξε μόνο μισή ώρα», κατέληξε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.