ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ν.Μπαχτσελί: «Η επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας πέραν των 6 μιλίων είναι κάλεσμα σε πόλεμο»

«Η Κύπρος είναι τουρκική και έχει θέση στην ενωμένη Τουρκία»

Ν.Μπαχτσελί: «Η επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας πέραν των 6 μιλίων είναι κάλεσμα σε πόλεμο»

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματός του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η επιδίωξη της Ελλάδας να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα πέραν των 6 μιλίων είναι ένα κάλεσμα σε πόλεμο, μια πρόκληση δειλίας».

Αφού πρώτα έκανε λόγο για «ξένο δάχτυλο» που έχει εμπλακεί στην τρομοκρατική επίθεση της Κωνσταντινούπολης, ο Μπαχτσελί ασχολήθηκε ξανά με τη χώρα μας.

«Δεν υπάρχει καμία μείωση της καταχρηστικής, καταστροφικής και απειλητικής πολιτικής της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας. Είναι αλαζονεία, είναι παιχνίδι με τη φωτιά να δηλώνει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών την πρόθεσή του να συνεχίσει να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα της χώρας του» είπε αρχικά ο Μπαχτσελί.

Και συνέχισε: «Είναι επίσης παράλογο και διαστρέβλωση των γεγονότων να κατηγορεί ο εν λόγω υπουργός την Τουρκία για εκφοβιστική και δόλια συμπεριφορά, ξεπερνώντας τα όρια και τα σύνορά της.

Η επιδίωξη της Ελλάδας να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα πέραν των 6 μιλίων είναι ένα κάλεσμα σε πόλεμο, μια πρόκληση δειλίας.

Ας δούμε αν θα επεκτείνουν τα χωρικά τους ύδατα κάθε 6 μίλια, ας το διαπιστώσουμε μαζί. Δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστούν τα δικαιώματά μας και το διεθνές δίκαιο».

Ο Μπαχτσελί μίλησε και για το Κυπριακό, αναφέροντας πως «τα εμπόδια για την παγκόσμια αναγνώριση της ‘τδβκ’ ξεπερνώνται ένα – ένα. Η Κύπρος είναι τουρκική και έχει θέση στην ενωμένη Τουρκία. Οι Τουρκοκύπριοι αντιμετωπίζονται σαν μέρος του τουρκικού κόσμου.

Η διπρόσωπη πολιτική της ΕΕ και οι προσπάθειές της να εμποδίσει τους Τουρκοκύπριους να γίνουν σεβαστό μέλος της διεθνούς κοινότητας έρχεται ενάντι ενάντια στην έκκληση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ελληνοκυπριακό τμήμα δεν είναι ο κυρίαρχος και ιδιοκτήτης του νησιού. Δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό από ιστορική και πολιτιστική άποψη. Μια δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση στο νησί της Κύπρου μπορεί να επιτευχθεί μόνο μετά από μια διαδικασία που θα ξεκινήσει με την καταγραφή της κεκτημένης κυριαρχικής ισότητας του τουρκοκυπριακού λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.