ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων έβγαλε… σπαθί μέσα στην Αγία Σοφία και μίλησε για τη Γάζα (βίντεο)

«Σπίτια, τζαμιά, σχολεία, ακόμη και νοσοκομεία βομβαρδίζονται ανελέητα»

Τουρκία: Ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων έβγαλε… σπαθί μέσα στην Αγία Σοφία και μίλησε για τη Γάζα (βίντεο)

Ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, ο Αλί Ερμπάς την περασμένη Παρασκευή, ανέβηκε στον άμβωνα της Αγίας Σοφίας κρατώντας… ένα σπαθί και αναφέρθηκε στα «χτυπήματα με βόμβες στη Γάζα».

«Σπίτια, τζαμιά, σχολεία, ακόμη και νοσοκομεία βομβαρδίζονται ανελέητα. Ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διαπράττεται μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου σήμερα στην Παλαιστίνη. Αθώοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων μωρών, παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων, δολοφονούνται βάναυσα» είπε ο Ερμπάς.

«Η φυλή, η γλώσσα και η θρησκεία των καταπιεσμένων δεν λαμβάνονται υπόψη. Ακόμη και αν ο καταπιεστής είναι μουσουλμάνος ή ο καταπιεσμένος μη μουσουλμάνος, η πίστη μας μας προστάζει να προστατεύουμε τα δικαιώματα του καταπιεσμένου έναντι του καταπιεστή και να του συμπαραστεκόμαστε, ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή τη φυλή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πίστη μας είναι μια θρησκεία που σέβεται τόσους πολλούς ανθρώπους. Όλος ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Ντροπή σε όσους αγνοούν τους καταπιεσμένους ανθρώπους επειδή είναι μουσουλμάνοι» πρόσθεσε ο Ερμπάς, κρατώντας το σπαθί, με τα τουρκικά ΜΜΕ να σχολιάζουν τη συγκεκριμένη παρουσία σαν «σύμβολο εκφοβισμού του εχθρού και εμπιστοσύνης σε φίλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.