Ο Ρ.Τ.Ερντογάν εξαπέλυσε απειλές κατά της Μ.Ακσενέρ – «Το όνομά μου είναι Ταγίπ να προσέχεις»

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα« απάντησε εκείνη

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν εξαπέλυσε απειλές κατά της Μ.Ακσενέρ – «Το όνομά μου είναι Ταγίπ να προσέχεις»

Απειλές εξαπέλυσε κατά της προέδρου του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού αυτή αποκάλυψε την τελετή θεμελίωσης ενός νοσοκομείου που δεν έγινε ποτέ, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας.

«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!» ήταν η απειλή του προέδρου της Τουρκίας προς τη Μεράλ Ακσενέρ, μετά τις δηλώσεις της ίδιας ότι «δεν φοβάται τίποτα».

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμοι, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Μεράλ Ακσενέρ και τόνισε ειρωνικά ότι «έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο».

«Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!», απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος και απείλησε ότι «τον λένε Ερντογάν», ωστόσο παραδέχθηκε το λάθος του και εξήγησε ότι «αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβη και θα το διορθώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έι κύριε Ερντογάν, εσύ πρώτα να ασχοληθείς τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.