ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των αντιαρματικών όπλων FGM-148 Javelin στη Τουρκία (βίντεο)

Αναβάθμιση αντιαρματικών δυνατοτήτων

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των αντιαρματικών όπλων FGM-148 Javelin στη Τουρκία (βίντεο)

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των αντιαρματικών όπλων FGM-148 Javelin fire and forget  στον τουρκικό Στρατό.

Το συγκεκριμένο βλήμα που το βλέπουμε να αποτελεί τον υπ’αριθμόν 1 κίνδυνο για τα ρωσικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα (έστω και αν αυτά είναι πεπερασμένης τεχνολογίας και δεν έχουν εμφανιστεί τα νέα άρματα μάχης Τ-14 Armata ή τα ΤΟΜΑ Τ-15 ή τα Terminator ή το τροχοφόρο ΤΟΜΑ Buberang στο πεδίο της μάχης και πολλά άλλα σύγχρονα).

Η συγκεκριμένη παραλαβή αναβαθμίζει στον ύψιστο βαθμό τις  δυνατότητες του Τουρκικού Στρατού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά. Υπολογίζεται ότι η Τουρκία προμηθεύτηκε 200 εκτοξευτές, οι οποίοι έχουν ήδη προωθηθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στις μονάδες της 1ης Στρατιάς του Έβρου.

Το κόστος για κάθε μονάδα, ανέρχεται στα $246,000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο FGM-148 Javelin, είναι ένα βλήμα fire and forget και θεωρείται από τα κορυφαία στο είδος του, με ότι αυτό συνεπάγεται για την απειλή που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στο προσεχές μέλλον τα ελληνικά άρματα μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.