ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ομέρ Τσελίκ: «Δεν τίθεται κανένα θέμα περί αποχώρησης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ»

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Ντεβλέτ Μπαχτσελί πως «θα ζήσουμε και χωρίς το ΝΑΤΟ»

Ομέρ Τσελίκ: «Δεν τίθεται κανένα θέμα περί αποχώρησης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ»

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Ντεβλέτ Μπαχτσελί πως «θα ζήσουμε και χωρίς το ΝΑΤΟ», δήλωσε πως η αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ δεν εξετάζεται επί του παρόντος.

«Τα λόγια όσων αναφέρονται σε αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Δεν τίθεται κανένα θέμα για αυτό. Είμαστε μία από τις χώρες που ίδρυσαν το ΝΑΤΟ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να λένε τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Τσελίκ στο CNN Turk.

Μόλις χθες, πάντως, σε δηλώσεις που έκανε ο κυβερνητικός σύμμαχος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με Σουηδία και Φινλανδία, ανέφερε πως «η Τουρκία μπορεί να ζήσει και χωρίς το ΝΑΤΟ»

Οι σχέσεις μεταξύ της Σουηδίας και της Τουρκίας έχουν επιδεινωθεί λόγω των διαδηλώσεων των τελευταίων ημερών στη Στοκχόλμη και της καύσης του Κορανίου από τον ηγέτη του δανέζικου δεξιού κόμματος Ράσμους Παλουντάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στις 23 Ιανουαρίου ότι η Σουηδία δεν θα πρέπει να υπολογίζει στην τουρκική υποστήριξη για την προσπάθειά της να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.