ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ομέρ Τσελίκ: «Οι Έλληνες σουβλίζουν τις βάρκες των προσφύγων και τους βασανίζουν»

Απίστευτα ψεύδη από τον εκπρόσωπο του ΑΚΡ

Ομέρ Τσελίκ: «Οι Έλληνες σουβλίζουν τις βάρκες των προσφύγων και τους βασανίζουν»

O εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντοςο Ομέρ Τσελίκ επετέθη στην Ελλάδα με θράσος και ψεύδη λέγοντας πως «οι Έλληνες σουβλίζουν τις βάρκες των προσφύγων».

Είπε μάλιστα πως στην Ελλάδα «βασανίζουν τους πρόσφυγες».

«Υπεύθυνοι για τους θανάτους των παιδιών στη Μεσόγειο είναι το καθεστώς  Άσαντ και η Ελλάδα που σουβλίζει τις βάρκες στις οποίες επέβαιναν αυτά τα παιδιά. Η Ελλάδα είναι που ληστεύει, ξεγυμνώνει και βασανίζει αυτούς τους ανθρώπους», τόνισε ο αξιωματούχος.

Ο Τσελίκ επιτέθηκε και κατά του υπεύθυνου εξωτερικής πολιτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ουνάλ Τσεβικόζ, ο οποίος είπε ότι το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» είναι μαξιμαλιστική θέση, κατηγορώντας τον ότι παίρνει το μέρος της Ελλάδας.

«Διάβασα σήμερα τα λόγια του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών και είναι λυπηρό που τα λόγια του και αυτά που είπαν αυτοί οι φίλοι (CHP) είναι τόσο παράλληλα» δήλωσε ο Τσελίκ.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με ανταποκριτή της ΕΡΤ, «όσοι λένε ότι η Τουρκία δεν έχει πολιτική στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δε γνωρίζουν την κατάσταση εκεί. Ο πρόεδρός μας έχει κάνει μια πολύ σαφή δήλωση. Μια μέρα θα επιστρέψουν οικειοθελώς και με αξιοπρέπεια. Δεν μπορούμε να τους παραδώσουμε στους δολοφόνους». 

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας χθες επέμεινε ότι «οι πόρτες της Τουρκίας είναι ανοικτές» για όποιον θέλει να ξεφύγει από τον πόλεμο, προσθέτοντας ότι κανείς Σύριος δεν πρόκειται να σταλεί πίσω στη Συρία αν δεν το επιθυμεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.