ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή Ρ.Τ.Ερντογάν για το κάψιμο του Κορανίου: «Η προσβολή των μουσουλμάνων δεν είναι θέμα ελευθερίας έκφρασης»

«Θα δείξουμε την αντίδρασή μας με τον πιο έντονο τρόπο»

Οργή Ρ.Τ.Ερντογάν για το κάψιμο του Κορανίου: «Η προσβολή των μουσουλμάνων δεν είναι θέμα ελευθερίας έκφρασης»

Την αντίδραση και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε το κάψιμο του αντιτύπου του Κορανίου σε διαδήλωση στη Σουηδία. 

«Θα διδάξουμε στους αλαζόνες Δυτικούς ότι η προσβολή των μουσουλμάνων δεν είναι θέμα ελευθερίας έκφρασης», δήλωσε ο Ερντογάν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι καταδικάζει το περιστατικό «με τον πιο έντονο τρόπο». «Η Τουρκία δεν θα υποκύψει ποτέ σε προκλήσεις ή απειλές», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

«Θα δείξουμε την αντίδρασή μας με τον πιο έντονο τρόπο μέχρι να διεξαχθεί μια αποφασιστική μάχη κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων και των εχθρών του Ισλάμ», τόνισε.

«Όσο και όσοι διαπράττουν αυτό το έγκλημα, όσοι το επιτρέπουν υπό το πρόσχημα της ελευθερίας της σκέψης, όσοι κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτήν την ανέχεια δεν θα επιτύχουν τους στόχους τους», είπε ο πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σκληρή ομιλία του Ερντογάν έρχεται μια εβδομάδα πριν οι κορυφαίοι διπλωμάτες της Τουρκίας και της Σουηδίας συναντηθούν στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν την προσπάθεια ένταξης της Στοκχόλμης στο ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.