Ρ.Αμπράμοβιτς: Στα τουρκικά παράλια πλέει και το δεύτερο σούπεργιοτ του Ρώσου επιχειρηματία

Πολίτες παρακολούθησαν το «δέσιμο» της θαλαμηγού που διαθέτει χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου και πισίνα

Ρ.Αμπράμοβιτς: Στα τουρκικά παράλια πλέει και το δεύτερο σούπεργιοτ του Ρώσου επιχειρηματία

Στις ακτές της Τουρκίας έδεσε και το δεύτερο σούπεργιοτ του Ρώσου Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το Eclipse, αφού έπλευσε στα νοτιοανατολικά των ελληνικών νησιών της Κρήτης και της Ρόδου, έφτασε στο τουρκικό θέρετρο Μαρμαρίς της Τουρκίας, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Marine Traffic.

Η είδηση έρχεται αφότου ένα άλλο γιοτ που συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς ελλιμενίστηκε στο Μπόντρουμ, επίσης στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Το σούπερ γιοτ Solaris παραμένει αγκυροβολημένο στην Αλικαρνασσό σήμερα το πρωί, περίπου 50 μίλια μακριά, έχοντας παρακάμψει τα νερά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ταξιδεύει με κανένα σκάφος.

Το γιοτ Solaris με σημαία των Νήσων Βερμούδων ελλιμενίστηκε στο Bodrum Ship Berthing Pier.

Κατασκευάστηκε για τον Αμπράμοβιτς από τη γερμανική Lloyd Werft στο Bremerhaven και κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι. Το γιοτ έχει πλήρωμα 60 ατόμων με οκτώ καταστρώματα, καμπίνες για 36 άτομα, γυμναστήριο, σάουνα, τζακούζι και πισίνα που μπορεί να μετατραπεί σε πίστα χορού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαθέτει επίσης έναν στολίσκο 20 τζετ σκι υψηλής ταχύτητας, τουλάχιστον ένα ελικόπτερο για να μεταφέρει τους επισκέπτες από το πλοίο σε ακτή, και φημολογείται ότι έχει και προσωπικό υποβρύχιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.