ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αποκαταστήσαμε την Αγία Σοφία στην αρχική της ταυτότητα μετά από 84 χρόνια – Τέλος ο διάλογος με την Ελλάδα»

«Κλείσαμε την πληγή που άνοιξε στην καρδιά της κατάκτησης»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αποκαταστήσαμε την Αγία Σοφία στην αρχική της ταυτότητα μετά από 84 χρόνια – Τέλος ο διάλογος με την Ελλάδα»

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική επαναφέροντας την Αγία Σοφία στο επίκεντρο.

Ειδικότερα, ο Ερντογάν μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα το κόμματός του, είπε:

«Αποκαταστήσαμε την Αγία Σοφία στην αρχική της ταυτότητα μετά από 84 χρόνια και κλείσαμε την πληγή που άνοιξε στην καρδιά της κατάκτησης, δόξα τω Θεώ. 

Η Αγία Σοφία πήρε και πάλι τη θέση της στον πολιτισμό μας ως η ανερχόμενη σημαία στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης».

Την Κυριακή το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με σειρά αναρτήσεών του έκανε επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, κατηγορώντας τον για «επεκτατικές βλέψεις», με αφορμή ανάρτησή του.

Ο Τούρκος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχουν διμερείς συνομιλίες με την Ελλάδα εάν η Αθήνα δεν… «διορθώσει τα λάθη της».

Επανέλαβε ότι κακώς το ΝΑΤΟ επίτρεψε την επιστροφή της Ελλάδας στους κόλπους του, ενώ όσον αφορά τα F35 και την συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ είπε: «Η Ελλάδα κάνει επίδειξη με αεροπλάνα. Δεν έχετε μάθει τίποτα από την Ιστορία;»

«Δεν θα επαναληφθούν οι συνομιλίες με την ελληνική πλευρά αν δεν ενεργήσει σοβαρά και ειλικρινά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.