ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Τ.Ερντογάν για το τρομοκρατικό κτύπημα του ΡΚΚ: «Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα βήματα και όχι μόνο μηνύματα καταδίκης»

«Οι ανακοινώσεις δεν θα γιατρέψουν τις πληγές μας»

Ρ.Τ.Ερντογάν για το τρομοκρατικό κτύπημα του ΡΚΚ: «Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα βήματα και όχι μόνο μηνύματα καταδίκης»

«Συγκεκριμένα βήματα» περιμένει από τους συμμάχους του ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την βομβιστική επίθεση που έλαβε χώρα στην Άγκυρα και για την οποία έλαβε την ευθύνη το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας Δευτέρας προς Τρίτη περίπου 145 άτομα σε όλη τη χώρα ως ύποπτα για σχέσεις με το PKK.

«Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα βήματα από φίλους πέρα από μηνύματα καταδίκης», τόνισε ο Ερντογάν στην τελετή εγκαινίων ενός κτιρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας στην τουρκική πρωτεύουσα.

«Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ανακοινώσεις που καταδικάζουν την τρομοκρατία και μας παρηγορούν δεν θα γιατρέψουν τις πληγές μας», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πολλά μέλη του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), το οποίο συμμετείχε υπό την ομπρέλα του κόμματος της Πράσινης Αριστεράς στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ήταν μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Πράσινης Αριστεράς, Ιμπραχίμ Ακίν, σε μια κοινοβουλευτική συνεδρίαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.