ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρ.Τ.Ερντογάν και Ν.Μπαχτσελί θα συναντηθούν την Τετάρτη – Θα συζητήσουν για τον σεισμό και τις εκλογές

Ο Ερντογάν και ο Μπαχτσελί συναντήθηκαν για τελευταία φορά στις 16 Φεβρουαρίου και η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα

Ρ.Τ.Ερντογάν και Ν.Μπαχτσελί θα συναντηθούν την Τετάρτη – Θα συζητήσουν για τον σεισμό και τις εκλογές

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα υποδεχθεί την Τετάρτη στις 14:00(τοπική ώρα) τον πρόεδρο του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί στο Μπεστεπέ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του Προέδρου Ερντογάν και του ηγέτη του MHP Μπαχτσελί, αναμένεται να συζητηθούν η κατάσταση στην περιοχή των σεισμών και οι προεκλογικές δραστηριότητες.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν έχει ανακοινώσει ότι θα λάβει την απόφαση για τις εκλογές την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Στη δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν ανέφερε τα εξής:

«Η μόνη μας ατζέντα είναι ο σεισμός, η επούλωση των πληγών του σεισμού. Η εκλογική διαδικασία ενέχει αναπόφευκτα τον κίνδυνο να επισκιάσει αυτές τις προσπάθειες λόγω των διαβρωτικών πολιτικών εντάσεων που φέρνει μαζί της και κλειδώνει την ατζέντα.

Για το λόγο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη η εκλογική διαδικασία, η οποία θα οδηγήσει σε εκτροπή της ατζέντας, να μείνει πίσω το συντομότερο δυνατό και η χώρα να βγει γρήγορα από την προεκλογική ένταση και τις συζητήσεις. Πιστεύουμε ότι η διεξαγωγή των εκλογών στις 14 Μαΐου θα μας δώσει αυτή την ευκαιρία. Η ατζέντα μας κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας θα είναι και πάλι ο σεισμός. Θα είναι η αποκατάσταση των υλικών και ηθικών απωλειών.

Δεν μπορούμε να χωνέψουμε μια προεκλογική εκστρατεία που είναι συνυφασμένη με πολιτικές διαμάχες, πολεμικές και καυγάδες. Από την πρώτη μέρα του σεισμού, δεν μπήκαμε ποτέ σε πολιτικές συζητήσεις. Σημειώσαμε μόνο όσα λέγονταν. Σημειώσαμε όσους έθεταν σε κίνδυνο το έργο με ψέματα και συκοφαντίες, όσους πομπώνονταν στις αναπαυτικές τους θέσεις, όσους ανησυχούσαν για το μοίρασμα των περιουσιών, ενώ ο λαός μας ανησυχούσε για τις ζωές του, με λίγα λόγια όλα όσα είδαμε και ακούσαμε».

Οι δύο ηγέτες, οι οποίοι έκαναν επιθεωρήσεις στην περιοχή μετά τον σεισμό, αναμένεται να συζητήσουν σήμερα το τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα και το έργο που επιτελέστηκε.

Ο Ερντογάν και ο Μπαχτσελί συναντήθηκαν για τελευταία φορά στις 16 Φεβρουαρίου και η συνάντηση διήρκεσε 1 ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.