ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σεισμός στην Τουρκία: Απεγκλώβισαν 85χρονη μετά από 152 ώρες (φωτό-βίντεο)

Η διάσωση έγινε στο Χατάι, την περιοχή που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την ισχυρή σεισμική δόνηση

Σεισμός στην Τουρκία: Απεγκλώβισαν 85χρονη μετά από 152 ώρες (φωτό-βίντεο)

Μια γυναίκα 85 ετών κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 152 ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία οι διασώστες, που συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό επιζώντων.

Η διάσωση έγινε στο Χατάι, την περιοχή που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την ισχυρή σεισμική δόνηση.

Την ίδια ώρα, βίντεο δείχνει ένα μικρό κοριτσάκι να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια στην ίδια περιοχή μετά από 150 ώρες.

Ένα μικρό κοριτσάκι, η Ντάντα, διασώθηκε 150 ώρες μετά τον σεισμό, κι ενώ οι επιχειρήσεις διεξάγονται για έβδομη μέρα. Η μικρή βρέθηκε στα χαλάσματα ενός κτηρίου στην περιοχή του Χατάι.

Ωστόσο, ομάδες διάσωσης από την Τουρκία και τη Ρουμανία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 35χρονο στην Αντιόχεια. Είχαν περάσει 149 ώρες από τη στιγμή που εκδηλώθηκε ο Εγκέλαδος. «Η υγεία του είναι καλή, μιλούσε», δήλωσε ένας από τους διασώστες. «Έλεγε ‘βγάλτε με από εδώ γρήγορα, έχω κλειστοφοβία’», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ομάδες είχαν καταφέρει να σώσουν ένα νέο κορίτσι στο Νιτζίπ, στο Χατάι, 146 ώρες μετά τον σεισμό.

Ανάμεσα στους διασωθέντες είναι και ένα βρέφος 7 μηνών, που άντεξε κάτω από τα συντρίμμια στην Αντιόχεια για 140 ώρες.

Παράλληλα, στην ίδια πόλη σώθηκε μία έγκυος με τον αδερφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.