ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σεισμός στην Τουρκία: Δεν προκλήθηκαν ζημιές στον υπό κατασκευή πυρηνικό σταθμό του Ακουγιού – Συνεχίζονται οι εργασίες

Μεταξύ των υπαλλήλων γίνονται τα απαραίτητα πράγματα για την κάλυψη των βασικών αναγκών της σεισμογενούς ζώνης

Σεισμός στην Τουρκία: Δεν προκλήθηκαν ζημιές στον υπό κατασκευή πυρηνικό σταθμό του Ακουγιού – Συνεχίζονται οι εργασίες

Σε γραπτή δήλωση προέβη η Αναστασία Ζοτέεβα, Γενική Διευθύντρια της Akkuyu Nükleer AŞ, σχετικά με το έργο του ΑΗΣ Ακουγιού μετά τον σεισμό, το επίκεντρο του οποίου ήταν στην περιοχή Παζαρτζίκ του Καχραμανμαράς και επηρέασε συνολικά 10 επαρχίες.

Η Ζοτέεβα δήλωσε: «Ο σεισμός, το επίκεντρο του οποίου ήταν η περιοχή Πάζαρτζικ του Καχραμανμαράς, έγινε αισθητός με ένταση περίπου 3 στην περιοχή όπου βρίσκεται ο ΑΗΣ Ακουγιού. Οι ειδικοί μας δεν εντόπισαν καμία ζημιά στα κτήρια, τον εξοπλισμό και τους γερανούς στην περιοχή μας. Οι εργασίες κατασκευής και συναρμολόγησης συνεχίζονται στο εργοτάξιο».

Αναφέροντας ότι θα παρασχεθεί κάθε είδους υποστήριξη σε όσους υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό, η Ζοτέεβα συνέχισε λέγοντας ότι, «μεταξύ των υπαλλήλων, αυτή τη στιγμή γίνονται τα απαραίτητα πράγματα για την κάλυψη των βασικών αναγκών της σεισμογενούς ζώνης».

«Οι μονάδες έκτακτης ανάγκης της Akkuyu Nükleer, η Μονάδα Κινητοποίησης και οι Μονάδες Πολιτικής Άμυνας και Προστασίας Έκτακτης Ανάγκης, ετοιμάζονται να στείλουν εξοπλισμό και προσωπικό στην περιοχή για μετασεισμική βοήθεια σε συνεργασία με το AFAD, το κέντρο έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχόμαστε το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους συγγενείς τους. Ελπίζουμε ότι οι τραυματίες θα ανακτήσουν την υγεία τους το συντομότερο δυνατό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.